« takaisin

Taitorekisterillä näytät pätevyytesi ja erotut eduksesi

15.6.2021

Taitorekisterillä näytät pätevyytesi ja erotut eduksesi-1

Tiesitkö jo, että voit päästä eroon työntekijöidesi ammattipätevyyskorttien ainaisesta pläräämisestä ja vähentää pätevyyksien tarkastamiseen kuluvaa työaikaa yhden näppärän palvelun avulla? Taitorekisteri on Vastuu Groupin kehittämä ammattipätevyyksien sähköinen rekisteri, joka helpottaa henkilöstösi pätevyyksien hallinnointia, ylläpitoa ja tarkastamista.

Palvelu kokoaa henkilöstösi ammattipätevyydet yhteen paikkaan, jossa niitä on helpompi hallinnoida ja josta ne ovat tarkistettavissa helposti: joko käyttöliittymästä selaimella tai Valttikorteilta erillisen lukijalaitteen tai mobiilisovelluksen avulla. Uutuutena yrityksen työntekijöiden verifioidut pätevyydet näkyvät myös Vastuu Groupin Zeckit-yrityshaussa yrityksen profiilisivulla.


Sähköinen rekisteri keventää työtaakkaasi

Pätevyyksien kokoaminen yhteen keskitettyyn sähköiseen rekisteriin keventää työtaakkaasi työnantajana tai urakan päätoteuttajana huomattavasti. Sähköinen pätevyysrekisteri auttaa varmistamaan helposti ja luotettavasti, että kaikkien työntekijöidesi pätevyydet ovat kunnossa ja ajan tasalla. Huomattavasti mukavampi vaihtoehto, kuin muovikorttien skannailu erinäisiin tiedostokansioihin tai Excel-taulukon ylläpito, eikös?

Ja mikä näppärintä, henkilötunnisteina käytettävät Valttikortit toimivat yhteen Taitorekisterin kanssa. Tämä mahdollistaa kaikkien työmaan työntekijöiden pätevyyksien lukemisen suoraan Valttikorteilta, esimerkiksi lukijalaitteella työmaan portilla tai toimistossa.

Erotu osaamisella Zeckit-yrityshaussa

Taitorekisterin avulla yrityksesi osaaminen on läpinäkyvää myös muille toimijoille sekä potentiaalisille tilaajillesi, sillä työntekijöidesi verifioidut pätevyydet tulevat esille myös Zeckit-yrityshakuun ja ovat siellä kaikkien yrityksiä etsivien nähtävillä.

Zeckit on Vastuu Groupin yrityshaku, josta löytyvät kaikki Suomen yritykset, myös sinun yrityksesi. Yrityshakua voi halutessaan rajata sen mukaan, mitä pätevyyksiä yrityksillä on. Zeckit-yrityshausta yrityksien edustajat ja kuluttajat näkevät jo sopivia yhteistyökumppaneita kartoittaessaan, millä yrityksillä on heidän tarvitsemaansa osaamista ja tarvittavia pätevyyksiä. Sinulla on siis oiva mahdollisuus kauppaan, kun henkilöstösi pätevyydet näkyvät Zeckitissä.

Palvelusta löytyy myös paljon muita hyödyllisiä taustatietoja yhteistyökumppanin valintaan sekä asiakkaittesi antamat arviot yrityksestäsi.

Näin saat taitosi näkyviin

Taitorekisteri löytyy yritystililtämme, kuten muutkin palvelumme ja voit aktivoida sen käyttöösi itse. Voit siirtyä Taitorekisteriin tästä tai valita yritystililtämme kohdan Taitorekisteri sisäänkirjautumisen jälkeen.

Valitse ensimmäisessä vaiheessa yrityksellesi sopiva palvelutaso ja sen jälkeen voitkin jo alkaa syöttää pätevyyksiä työntekijöillesi. Tietoja voi syöttää yksittäin Excel-tiedoston avulla. Osa pätevyystiedoista, ns. verifioidut pätevyydet, päivittyvät Taitorekisteriin automaattisesti alkuperäisistä rekistereistä, kuten esimerkiksi tulityö- ja työturvallisuuskortit, ePerehdytys ja sähkötyöturvallisuuskoulutus.

Olisiko aika siirtää yrityksesi työntekijöiden pätevyydet sähköiseen muotoon?

Lue lisää ja tilaa Taitorekisteri


Lue lisää aiheesta