« takaisin etusivulle

Olen Luotettava Kumppani – miten otan siitä kaiken hyödyn irti?

Olen Luotettava Kumppani.jpeg

Hienoa, että olet liittynyt Luotettavaksi Kumppaniksi! Luotettavana Kumppanina olet mukana edistämässä rehtiä kilpailua. Etkö kuitenkaan tiedä, kuinka voisit hyödyntää kumppanuuttasi? Tässä sinulle vinkkejä, miten saat suurimman hyödyn irti palvelusta!

Luotettava yhteistyökumppani

Aloitetaan siitä, mitä Luotettava Kumppanuus kertoo yrityksestäsi. Luotettava Kumppani -palvelun tarkoitus on auttaa yrityksiä hoitamaan tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet kuntoon ja siten torjua harmaata taloutta. Harmaan talouden toimijoiden työn laadusta on harvoin takuita, ja jo olemalla Luotettava Kumppani yrityksesi viestii olevansa rehti ja vastuullinen. Luotettavien Kumppaneiden tilaajavastuuraportit ovat maksutta haettavissa Raportti-palvelusta, ja niitä voi hakea kuka tahansa, jolla on käyttäjätunnus palveluun. Raportilta on yhdellä vilkaisulla nähtävissä, että yritys on hoitanut lakisääteiset velvoitteensa.

Ohjaa tilaaja Raportti-palveluun

Tilaajavastuulain mukaan tilaajan on selvitettävä toimittajiltaan tilaajavastuulain edellyttämät tiedot. Luotettavana Kumppanina voit ohjata työn tilaajan Raportti-palveluun, josta yrityksesi tilaajavastuuraportti on ilmaiseksi haettavissa. Yritysten raportit on mahdollista myös ladata ja tallentaa itselleen, mikä helpottaa tilaajan selvitystyötä.

Hyödynnä kumppanuuttasi tarjousvaiheessa

Liitä yrityksesi Luotettava Kumppani -raportti mukaan yrityksesi tarjouspyyntöön. Palvelu helpottaa yrityksiä tarjousvaiheessa, kuten eräs asiakkaamme totesikin meitä ilahduttaneessa palautteessaan:

”Olen ollut erittäin tyytyväinen palveluunne. Aina olen saanut apua, kun sitä olen tarvinnut. Tilaajavastuu.fi on erittäin hyvä palvelumuoto paljon tarjouksia tekeville yrityksille. Sieltä asiakkaamme löytävät kaikki tarpeelliset dokumentit tarjoajasta. Kiitos. Jatkakaa samaan malliin.”

Lisätietoja raportille

Lakisääteisten tietojen lisäksi yritysraportille on mahdollista lisätä tiettyjä lisätietoja. Jos yritykselläsi on voimassa vastuuvakuutus tai potilasvakuutus, voit toimittaa meille virallisen vakuutustodistuksen, niin lisäämme tiedon yrityksesi raportille. Onko yritykselläsi yrittäjän vapaaehtoinen tapaturmavakuutus? Myös sen saat lisättyä yrityksesi tietoihin. Lisäksi raportille on saatavilla maksullisia yhteistyökumppaneidemme tarjoamia lisätietoja, kuten yrityksen luottoluokitus.

Näytä se!

Luotettavilla Kumppaneilla on hyvä maine, joten kumppanuutta kannattaa mainostaa. Kaikki Luotettavat Kumppanit saavat käyttöönsä Luotettava Kumppani -logon, jota saa käyttää kaikessa yrityksen markkinoinnissa. Voit käyttää logoa tarjouspyynnöissä, esitteissä tai vaikka yrityksen myymälän näyteikkunassa. Lue myös kuusi markkinointivinkkiämme Luotettavalle Kumppanille!

Lisää vinkkejä yrityksesi Luotettava Kumppani -jäsenyyden hyödyntämisestä markkinoinnissa löydät koostamastamme markkinointioppaasta:

Lataa markkinointiopas tästä


Lue lisää aiheesta