« takaisin

Näin täytät Luotettava Kumppani -valtakirjan

Näin täytät Luotettava Kumppani valtakirjan

Ajattelitko liittyä Luotettavaksi Kumppaniksi? Hieno juttu! Sinun ja liittymisen välissä ei ole muuta kuin valtakirjasopimus, joka on täytettävä ja allekirjoitettava liittymisen vahvistamiseksi. Jos olet epävarma siitä, mitä tietoja valtakirjalle tulee täyttää, tässä postauksessa on tarjolla muutama knoppi sitä helpottamaan!

Luotettava Kumppani -palveluun liitytään siis valtakirjasopimuksen avulla: pelkkä käyttäjätunnuksen luominen yritystilillemme ei vielä liitä yritystäsi Luotettavaksi Kumppaniksi.

Jos tilaajasi pyytää sinua "liittymään tilaajavastuuseen", hän luultavasti tarkoittaa juuri Luotettavaksi Kumppaniksi liittymistä. Kun olet Luotettava Kumppani, tilaajan on mahdollista saada yrityksesi tilaajavastuulain vaatimat tiedot näppärästi yhdellä raportilla – ja sinäkin voit laittaa yrityksesi Luotettava Kumppani -raportin esimerkiksi tarjousten liitteeksi! Näin tilaajavastuutietojen selvittäminen helpottuu sekä sinulta että tilaajaltasi.

Mitä tietoja Luotettava Kumppani -valtakirjalle täytetään?

Suomeksi valtakirjasopimuksen voi täyttää netissä ja valtakirja allekirjoitetaan sähköisesti. Jos haluat allekirjoittaa ja täyttää valtakirjan tiedot käsin paperille, se onnistuu suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Paperiset valtakirjat löytyvät sivuiltamme. Kannustamme sinua kuitenkin liittymään palveluun sähköisesti, sillä se on näppärin ja nopein tapa liittyä Luotettavaksi Kumppaniksi!

Jos yritykselläsi ei ole palkattua työvoimaa, on valtakirjan täyttö helppoa – sinun tarvitsee täyttää vain yrityksesi yhteystiedot, ilmoittaa että Yritykselläni ei ole palkattua työvoimaa sekä allekirjoittaa valtakirja. Kas näin helppoa se on!

Yrityksen tiedot -kohdassa ilmoitettavaan sähköpostiosoitteeseen lähetämme Luotettava Kumppani -palveluun liittyviä tiedotteita, ilmoituksia ja päivityspyyntöjä. Vapaaehtoisena tietona voit ilmoittaa yrittäjän tapaturmavakuutuksen, työterveyshuollon tarjoajan, vastuuvakuutuksen ja potilasvakuutuksen. Vakuutuksista tarvitsemme tiedon lisäämiseksi virallisen vakuutustodistuksen. Työterveyshuollon tieto on mahdollista lisätä, jos olet tehnyt jonkin palveluntarjoajan kanssa sopimuksen työterveyshuollon järjestämisestä.

Päivitämme vakuutusten tiedot todistusten perusteella, joten hankithan todistukset itsellesi valmiiksi, kun alat täyttää valtakirjaa! Voit myös halutessasi toimittaa todistukset jälkikäteen.

Jos yritykselläsi on palkattua työvoimaa, lain vaatimia tietoja ovat työehtosopimus, eläkevakuutus, tapaturmavakuutus ja työterveyshuolto. Kirjaathan tällöin tarkasti valtakirjalle yrityksesi noudattaman työehtosopimuksen, kerrot TyEL-vakuutusyhtiön, toimitat lakisääteisestä tapaturmavakuutuksesta alle 10 päivää vanhan virallisen todistuksen ja ilmoitat, minkä palveluntarjoajan kanssa olet sopinut työntekijöidesi työterveyshuollosta.

Varaathan tapaturmavakuutuksen todistuksen itsellesi valmiiksi, kun alat täyttää valtakirjaa! Voit myös halutessasi toimittaa todistuksen jälkikäteen.

Halutessasi voit toimittaa myös todistuksen yrittäjän tapaturmavakuutuksesta, vastuuvakuutuksesta ja potilasvakuutuksesta. Näidenkin todistusten tulee olla virallisia todistuksia ja alle 3 kuukautta vanhoja.

Miten valtakirja allekirjoitetaan?

Ensin sinun täytyy käydä luomassa yrityksellesi maksuton yritystili. Sen jälkeen pääset liittymään Luotettava Kumppani -palveluun täyttämällä sähköisen valtakirjan. Valtakirja allekirjoitetaan SignSpace-palvelumme avulla sähköisesti. Liittymisen jälkeen pääset tarkastelemaan yrityksesi Luotettava Kumppani -raporttia.

Palveluumme rekisteröityneet käyttäjät voivat hakea maksutta kaikkien Luotettavien Kumppanien raportteja, ja voit hyödyntää omaa raporttiasi esimerkiksi tarjousten liitteenä.

Jos liittymiselläsi on erityinen kiire, voit myös liittää valtakirjan mukaan verovelkatodistuksen ja TyEL-vakuutuksen voimassaolo- ja maksutodistuksen. Vero- ja TyEL-tiedot päivittyvät palveluumme kuitenkin yleensä muutaman päivän kuluessa, eli tiedot päivittyvät palveluumme muutenkin ripeästi. Kun yrityksesi on liitetty palveluumme, saat sähköpostitse ilmoituksen tästä.

Jos täytät valtakirjan paperisena, sinun tulee tulostaa ja allekirjoittaa se käsin, jonka jälkeen voit lähettää valtakirjan todistuksineen meille joko postitse tai sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu (at) vastuugroup.fi.

 

Liity Luotettavaksi Kumppaniksi


Lue lisää aiheesta