« takaisin

Näin liityt tilaajavastuuseen – eli siis Luotettavaksi Kumppaniksi

17.12.2020

Näin liityt tilaajavastuuseen – eli siis Luotettavaksi Kumppaniksi

Pyysikö tilaajasi sinua liittymään tilaajavastuuseen? Vai puhuiko hän jotakin outoa jostakin Luotettavasta Kumppanista? Mitä ihmettä tämä tarkoittaa?

Ei hätää, olet nyt tullut oikeaan paikkaan. Seuraamalla näitä ohjeita liityt Luotettava Kumppani -palveluumme käden käänteessä ja saat tilaajavastuutietosi automatisoitua tilaajien saataville helposti ja edullisesti.

Liity Luotettavaksi Kumppaniksi näppärästi netissä

Luotettava Kumppani -palvelu automatisoi yrityksesi tilaajavastuudokumenttien hakemisen ja koostaa niistä Luotettava Kumppani -raportin. Palvelun avulla säästät arvokasta työaikaa, kun et joudu hakemaan ja toimittamaan dokumentteja erikseen jokaiselle tilaajalle. Samalla koko prosessi nopeutuu ja helpotat myös tilaajasi paperityötä.

Luotettavaksi Kumppaniksi liittymisen ensimmäinen, ja oikeastaan myös viimeinen askel, on valtakirjan täyttäminen. Suomenkielisen valtakirjan täyttäminen onnistuu näppärästi netissä sähköisellä liittymislomakkeella. Myös allekirjoitus hoituu sähköisesti, joten et joudu tulostamaan ja skannaamaan lomakkeita.

Huom! Mikäli haluat täyttää ja allekirjoittaa valtakirjan perinteisesti käsin, löydät verkkosivuiltamme PDF-valtakirjat suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Kannattaa kuitenkin rohkeasti ottaa digiloikka ja täyttää ja allekirjoittaa valtakirja verkossa. Tämä on ehdottomasti nopein ja näppärin tapa liittyä Luotettavaksi Kumppaniksi!

Lue täältä tarkemmat ohjeet valtakirjan täyttämiseen.

Mitä Luotettava Kumppani -valtakirjan täyttämisen jälkeen tapahtuu?

Asiakaspalvelumme käsittelee yrityksesi Luotettava Kumppani -valtakirjan ja lähettää sinulle sähköpostin, kun yrityksesi on liitetty palveluun. Otamme sinuun henkilökohtaisesti yhteyttä, jos meillä on sinulta jotain kysyttävää. Kun yrityksesi on liitetty palveluun, on Luotettava Kumppani -raporttisi heti saatavilla raporttihausta ja voit ottaa logon käyttöösi. Voit myös tilata yrityksesi käyttöön Luotettava Kumppani -tarroja, joita voit käyttää vaikkapa yrityksesi autossa tai toimistosi ikkunoissa.

Lue lisää, kuinka hyödynnät Luotettavaa Kumppanuutta yrityksesi markkinoinnissa

Jos et ole vielä tehnyt yrityksellesi Vastuu Groupin maksutonta yritystiliä, myös se kannattaa hoitaa viimeistään nyt! Yritystilin kautta pääset hakemaan esimerkiksi Luotettava Kumppani -raportteja ja halutessasi tilaamaan myös muita palveluita yrityksellesi. Luo yritystili täällä.

Tieto yrityksesi Luotettava Kumppani -jäsenyydestä tulee näkyviin myös Vastuu Groupin Zeckit-yritystietopalveluun. Käythän siis pian tarkastamassa, että yrityksesi tiedot ovat myös siellä ajan tasalla. Kannattaa myös kurkata, onko yrityksesi jo saanut asiakasarvioita palvelun kautta.

Liity Luotettavaksi Kumppaniksi


Lue lisää aiheesta