« takaisin

Mikä ihmeen yritystili?

31.8.2020

Oletko törmännyt palveluidemme yhteydessä termiin yritystili ja kummastellut, että mikä se sellainen yritystili oikein on? Yritystili on portti palveluidemme käyttöön – niin Valttikorttien tilaukseen kuin tilaajavastuutietojen automaattiseen seurantaan Valvoja-palvelussa. Mutta mistä yritystilissä oikeastaan on kyse?

Mikä ihmeen yritystili

Yritystili on pohjana Vastuu Groupin palveluiden käyttämiselle. Yritystiliä käytetään niin yrityksen tietojen, käyttäjien kuin palveluidenkin hallintaan ja pelkän yritystilin käyttäminen on täysin maksutonta! Yritystilin pääkäyttäjät voivat hallinnoida näitä kaikkia  ylläpitää yrityksen perustietoja, joita käytetään muun muassa muiden palveluiden laskutuksessa tai Valttikortille painettavana yrityksen nimenä. Yritystilillä tilin pääkäyttäjä voi lisätä ja poistaa käyttäjiä sekä hallinnoida muiden käyttäjien käyttöoikeuksia, kuten myös tilata palveluitamme Palveluhallinnan kautta. 

Maksuton portti palveluidemme pariin

Yritystilin kautta pääsee siirtymään palveluihimme. Yritystilille kirjautumisen jälkeen palveluihin siirtyminen tapahtuu joko etusivun palveluesittelystä tai yläpalkin pudotusvalikosta. Joidenkin palveluidemme käyttäminen on ilmaista, osan taas maksullista. Ole kuitenkin huoleti, et kuitenkaan voi aivan vahingossa alkaa käyttää maksullista palvelua, vaan maksullisen palvelun käyttäminen vaatii aina palvelun tilaamisen.  

Yksinkertaisesti voi siis sanoa, että yritystili on muiden palveluidemme keskitetty kivijalka.  

Miten luon itselleni yritystilin? 

Yritystilin luominen jakaantuu kahteen osaan – oman henkilökohtaisen käyttäjätilisi luomiseen ja yrityksen tilin luomiseen. Tilin luominen alkaa painamalla verkkosivujemme yläpalkista Rekisteröidy-linkkiä. Yritystilliä luodessasi pyydämme ilmoittamaan yrityksesi laskutustiedot, jotta tilin luomisen jälkeen palveluidemme tilaaminen ei vaatisi erillistä laskutustietojen syöttämistä. Yritystilin käyttäminen on kuitenkin maksutonta, eli et tule saamaan laskua pelkän yritystilin perustamisesta.

Mitä yritystilillä voi tehdä?

 

  • Yrityksen tiedoissa voit päivittää yrityksesi tietoja, kuten yhteys- ja laskutustiedot. Tämän voi tehdä vain yrityksen yritystilin pääkäyttäjä.
  • Käyttäjähallinnassa voi lisätä ja poistaa käyttäjiä tai käyttöoikeuksia. Pääkäyttäjä voi antaa yrityksen uudelle työntekijälle käyttöoikeuden esimerkiksi Valvojaan.
  • Palveluhallinnassa näet, mitkä Vastuu Groupin palvelut yritykselläsi on jo käytössä ja mitkä palvelut voit vielä ottaa käyttöön.


Hienoa, yritystili on nyt hallussa! Jos haluat lisäksi, että tilaajasi pystyy tarkistamaan sinun hoitaneen tilaajavastuulain velvoitteet kuntoonliity siinä tapauksessa Luotettavaksi Kumppaniksi. 

 

Luo yritystili


Lue lisää aiheesta