« takaisin

Mikä ihmeen Vastuu Group?

09.6.2016

Mikä ihmeen tilaajavastuuOnko pääsi pyörällä termeistä, paperitöistä ja byrokratiasta? Kiristeletkö hampaitasi ja lykkäät paperityöt viime tinkaan vain, jotta voisit olla vielä yhden autuaan hetken ajattelematta niitä? Tilaajavastuu, tilaajavastuulaki, Luotettava Kumppani, tilaaja-jotain... Apua!? Mikä rahastus tämä nyt taas on ja miten tämä liittyy tilaajavastuulakiin? Mikä ihme tämä tilaajavastuuhomma nyt on?

Tässä muutamia yleisimpiä harhaluuloja Vastuu Groupiin liittyen


Harhaluulo: Vastuu Group on viranomainen

Vastuu Group, ei ole viranomainen tai lainsäätäjä, vaan yritys. Visionamme on olla ostajien, myyjien ja viranomaisten välinen silta. Vastuu Groupin tarjoamat palvelut auttavat keventämään esimerkiksi tilaajavastuulain selvityksistä koituvaa hallinnollista työkuormaa.

Harhaluulo: Vastuu Group on keksinyt tilaajavastuulain

Laki tilaajan selvitysvelvollisuudesta ja vastuusta ulkopuolista työvoimaa käytettäessä (tilaajavastuulaki) astui voiman vuonna 2007. Lain tarkoituksena on edistää yritysten välistä tasavertaista kilpailua ja torjua harmaata taloutta. Lain pohjalle rakentui myös tilaajavastuulakia ajantasaisesti tulkitseva Luotettava Kumppani -palvelu, sekä koko Vastuu Group Oy yrityksenä.

Harhaluulo: Vastuu Groupin palvelut ovat turhaa rahastusta

Palveluidemme hinnoittelu on maltillinen. Keskivertoyritykselle Luotettava Kumppani -palvelu on kannattava investointi, jos tilaajavastuulain mukaisia selvityksiä tulee toimittaa enemmän kuin yksi vuodessa! Luotettava Kumppani -palvelu tuottaa vuosittain lähes 20 miljoonan euron säästön yritysten byrokratiakustannuksissa.

Harhaluulo: Vastuu Group on turha pulju

Vastuu Groupin palvelut säästävät aikaa ja rahaa sekä tilaajilta että toimittajilta. Luotettava Kumppani -palvelun avulla yritys säästää, jos tilaajia on enemmän kuin yksi vuoden aikana!

Totta sen sijaan on, että Vastuu Groupin palveluiden avulla on torjuttu harmaata taloutta. Owal Groupin tutkimuksen mukaan Luotettava Kumppani -yrityksillä on keskimääräistä vähemmän verovelkaa.

 

Lisätietoja palveluidemme yhteiskunnallisista hyödyistä löydät täältä:

Lataa Yhteiskunnalliset hyödyt -esite

Haluamme keventää sinun hallinnollista työkuormaasi ja vähentää byrokratiaa. Missiomme on olla luotettavan yritystoiminnan tiennäyttäjä ja sillanrakentaja. Tehdään yhdessä arjesta helpompaa!


Lue lisää aiheesta