« takaisin

Luotettavat Kumppanit saavat näkyvyyttä Zeckit-haussa

luotettava-kumppani-zeckit-haku.jpg

Oletko jo tutustunut Zeckitiin? Se on yrityshakupalvelu, jonka tarkoituksena on auttaa sekä kuluttajaa että yritystä: kuluttaja voi etsiä palvelusta helposti luotettavaa ja vastuullista palveluntarjoajaa, yritys puolestaan saa palvelussa näkyvyyttä ja tavoittaa sen ansiosta asiakkaita entistä paremmin.

Zeckitin hakutoiminto auttaa löytämään eri alojen ammattilaisia, ja hausta on nyt tehty entistä näppärämpi. Päätöksentekoa tukee palvelun yrityksestä koostama Zeckit-yritysprofiili, jonka avulla yrityksistä saa lisätietoja. Zeckitin tarjoamat tiedot lisäävät yritysten läpinäkyvyyttä ja auttavat kuluttajaa palveluntarjoajan valinnassa.

Zeckit-yrityshaku ja -profiili auttavat päätöksenteossa

Zeckit-yrityshaussa näytettäviä yritystietoja ovat muun muassa työntekijöiden määrä, yrityksen ikä, liikevaihto ja tieto kotitalousvähennyksestä. Luotettavista Kumppaneista on Zeckit-selvityksellä aiemmin mainittujen yritystietojen lisäksi saatavilla myös tulkinta yrityksen vero- ja työeläkemaksuista sekä tapaturma- ja vastuuvakuutuksista. Yrityksen tilaajavastuulain edellyttämien tietojen tila näkyy siis Zeckit-selvityksellä. Koska tilaajavastuulain tavoitteena on harmaan talouden torjunta, on Luotettava Kumppani hyvä valinta palveluntarjoajaksi. 

Uudistunutta Zeckit-hakua voi nyt rajata erilaisilla pätevyyksillä ja sertifikaateilla. Hakutuloksiin voi rajata mukaan esimerkiksi vain ne yritykset, jotka kuuluvat Luotettava Kumppani -palveluun. Näin asiakas voi halutessaan helposti keskittää hakunsa vain Luotettaviin Kumppaneihin.

Zeckit-haku maansiirto

Luotettava Kumppani -yritysten suodattaminen Zeckit-haussa

Zeckit-yrityskooste helposti kotisivuillesi

Zeckit-selvityksellä on nähtävissä myös arviot, joita yritys on saanut muilta asiakkailtaan. Yritys voi maksutta lisätä omalle kotisivulleen Zeckit-yrityskoosteen, joka näyttää suoraan yrityksen kotisivuilla sen saamat asiakasarviot ja yrityksen Luotettava Kumppani -palvelun jäsenyyden. Näin asiakas saa yhdellä silmäyksellä paljon tietoa yrityksestä. Ohjeet yrityskoosteen lisäämiseen kotisivuillesi löydät täältä.

 

Zeckit-yrityskooste

Zeckit-tiedot löytyvät myös yhteistyökumppaneiden palveluista: 0100100, Suomela.fi, Löydä sähkömies, Kokemuksia.fi ja Visman Movenium. Zeckit on siis oiva tapa saada lisää näkyvyyttä yrityksellesi, ja jos olet Luotettava Kumppani, tietosi näkyvät vielä laajempina. Zeckitiä kehitetään jatkuvasti paremmaksi, ja Zeckitin asiakaspalvelu ottaa mielellään vastaan palautetta ja kehitysehdotuksia!

Lisää Zeckitin hyödyistä Luotettaville Kumppaneille voit lukea täältä.


Lue lisää aiheesta