« takaisin etusivulle

Liikenneluvat Luotettava Kumppani -raportilla

liikenneluvat_luotettava_kumppani.jpeg

Luotettava Kumppani -palvelu sähköistää yrityksen tilaajavastuutiedot, ja Luotettavien Kumppaneiden tilaajavastuulain edellyttämät tiedot ovat aina ajan tasalla sekä sähköisesti tarkastettavissa. Palvelu ei kuitenkaan ole pelkkiä tilaajavastuutietoja - se on vähän enemmän. Raportilla tarjotaan lisätietoina tällä hetkellä myös tiedot yrityksen RALA-pätevyydestä, Bisnode-ratingista ja vastuu- tai potilasvakuutuksesta. Viime viikon päivityksen jälkeen raporteilla näkyvät myös tiedot yritysten liikenneluvista.

Liikennelupatiedot näkyvät niillä yrityksillä, joiden liikenneluvat löytyvät valtakunnallisesta liikennelupajärjestelmä VALLU:sta. Raportille lisätään tiedot tavaraliikenneluvista, joukkoliikenneluvista ja taksiluvista. Liikennelupatieto on maksuton lisätieto.

Mistä liikennelupatieto saadaan ja miten tieto päivitetään?

Saamme tiedon liikenneluvan voimassaolosta suoraan Etelä-Pohjanmaan ELY-keskuksen ylläpitämästä valtakunnallisesta liikennelupajärjestelmä VALLU:sta. Automaattisen tiedonvaihdon vuoksi asiakkaidemme ei tarvitse tehdä erillistä ilmoitusta, jotta tieto liikenneluvasta päivitettäisiin yrityksen Luotettava Kumppani -raportille. Raportille lisätään tiedot tavaraliikenneluvista (kotimaan tavaraliikennelupa, yhteisölupa, traktoriliikennelupa), joukkoliikenneluvista (sekä joukkoliikenteen yhteisölupa) ja taksiluvista.

Liikennelupatieto tarkistetaan ja päivitetään kuukausittain niiden yritysten osalta, joiden raporteille on lisätty tieto liikenneluvasta. Jos liikenneluvissa on tapahtunut muutoksia, saamme tästä tiedon automaattisesti. Muuttunut tieto lisätään raportille tarkistuksen yhteydessä.

Liikennelupatieto lisätään Luotettava Kumppani -raportin Tietolähteet-sivulle vastuuvakuutustiedon perään. Raportilla kerrotaan, onko yrityksellä liikennelupaa ja näytetään erittely siitä, millainen liikennelupa on voimassa (lupalaji).

Hain liikennelupaa vasta Luotettavaksi Kumppaniksi liittymisen jälkeen – mitä teen?

Jos yrityksesi on jo liittynyt Luotettavaksi Kumppaniksi ja hakee liikennelupaa vasta liittymisen jälkeen, otathan asiakaspalveluumme yhteyttä, jotta saamme liikennelupatiedon päivitettyä raportillesi nopeammin: Jos tietoa liikenneluvasta ei ole aiemmin lisättynä, tarkistamme tiedon liikenneluvan voimassaolosta VALLU:sta kolmen kuukauden välein. Tieto uudesta liikenneluvasta siis päivittyy raportille, mutta ilmoittamalla asiasta erikseen voimme lisätä yrityksesi mukaan seuraavalle tarkistuskierrokselle, ja saamme liikennelupatiedon päivitettyä nopeammalla aikataululla.

Miten otan Luotettavasta Kumppanuudesta kaikki hyödyt irti?

Muistathan, että Luotettavana Kumppanina olet mukana edesauttamassa reilua kilpailua ja läpinäkyvää yritystoimintaa – siksi sinun kannattaa näyttää yhteistyökumppaneillesi, että olet Luotettava Kumppani! Luotettavana Kumppanina voit käyttää Luotettava Kumppani -logoa yrityksesi kaikessa viestinnässä ja markkinoinnissa. 

Muita vinkkejä löydät ilmaisesta markkinointioppaastamme, jonka voit ladata käyttöösi alta:

Lataa markkinointiopas tästä


Lue lisää aiheesta