« takaisin etusivulle

ePerehdytys ♥️ Taitorekisteri – Perehdytystiedot luettavissa maksutta

ePerehdytys_luettvissa_Taitorekisteristä_maksutta.jpg

Taitorekisteri ja ePerehdytys ovat rakennusalan digitalisaatiota edistäviä palveluita. Palveluilla halutaan ennen kaikkea helpottaa rakennusalalla toimivien yritysten ja työntekijöiden hallinnollista kuormaa.

Taitorekisteri on sähköinen rekisteri ammattipätevyyksien kokoamista, hallinnointia ja tarkastamista varten. Taitorekisterissä olevat pätevyydet voidaan lukea Valttikortin avulla. Tämä helpottaa työmaiden arkea, koska kaikki pätevyystiedot ovat luettavissa yhden kortin takaa. Kun pätevyys tallennetaan palveluun heti koulutuksen jälkeen, sinun ei tarvitse odottaa, että saat postitse kortin tai todistuksen, vaan tieto pätevyydestä näkyy heti. Taitorekisterissä olevat pätevyydet voi lukea Valttikortilta vaikkapa Android-puhelimiin saatavalla ilmaisella Taitorekisteri-mobiilisovelluksella.

ePerehdytys on koko rakennusalalle yhteinen sähköinen yleisperehdytys. Se korvaa nykyisessä perehdytysmallissa olevan työturvallisuuden yleisperehdytyksen, ja se on voimassa kaikilla työmailla 12 kuukautta kerrallaan. Voit suorittaa ePerehdytyksen helposti verkko-opintoina ajasta ja paikasta riippumatta. Hyväksytty ePerehdytys on heti luettavissa sähköisesti kaikilla työmailla. Palvelun kehittämisestä vastaavat Rakennusteollisuus RT:hen kuuluvat Rakennusmedia ja RATEKO, mutta mukana on ollut useita yhteistyötahoja.

Miten saan tarkastettua perehdytystiedot Taitorekisterin avulla?

Yrityksesi työntekijöiden suorittamat ePerehdytykset on mahdollista tarkastaa Tilaajavastuun Taitorekisteri-palvelun avulla. Sinun tarvitsee vain kirjautua sisään Tilaajavastuu.fi-sivuilla ja tehdä Taitorekisteri-palvelun tilaus. Sinulla tarvitsee myös olla pääsy yrityksesi Ilmoita-palvelun tietoihin.

Taitorekisteri on maksullinen palvelu, mutta palvelusta on nyt saatavilla ilmaisversio, jonka avulla voit selata oman yrityksesi työntekijöiden pätevyyksiä ja perehdytystietoja Valttikortin tunnistetietoja käyttäen. Taitorekisterissä näkyvät pätevyydet ovat luettavissa myös Valttikortin avulla esimerkiksi Taitorekisteri-mobiilisovelluksella.

Jos haluat syöttää yrityksesi työntekijöiden Valttikorteille uusia pätevyyksiä, tarvitset Taitorekisterin maksullisen version. Maksullisen version voit tilata koska tahansa ilmaisversion Tilaa Taitorekisteri -linkistä. Taitorekisterin avulla syöttämäsi pätevyydet ilmestyvät Valttikortille viiveettä, varmennettavien pätevyyksien varmentuminen tapahtuu pätevyydestä riippuen jopa välittömästi.

Mitä hyötyä tästä on?

Hyväksytty ePerehdytys on luettavissa sähköisesti Valttikortilta ja Taitorekisteristä heti perehdytyksen suorittamisen jälkeen. Taitorekisterin ilmaisversiossa voit näppärästi selailla yrityksesi suoritettuja ePerehdytyksiä. Perehdytystietojen näkyminen Taitorekisterin ilmaisversiossa helpottaa työnantajan arkea, koska työntekijöiden pätevyystietoja on helppo seurata ja hallinnoida keskitetysti yhdessä paikassa.

 Lue lisää Taitorekisteristä!


Lue lisää aiheesta