« takaisin

5 + 1 syytä käyttää Raportti PRO -palvelua

09.5.2019

Kuusi syytä käyttää Raportti PROta-1Raportti PRO -palvelumme avulla Luotettava Kumppani -raporttien hakeminen ja tilaajavastuulain mukainen arkistointi on entistäkin helpompaa. Raportti PRO -palvelun avulla tarkistetut Luotettava Kumppani -raportit arkistoituvat automaattisesti. Työn tilaajana sinun ei siis tarvitse huolehtia raporttien arkistoinnista itse!

Viisi hyvää syytä käyttää Raportti PRO -palvelua:

  1. Raporttien arkistointi ei pääse unohtumaan. Heräsitkö yöllä ikävään tunteeseen, että tilaajavastuulain mukainen raportti jäi arkistoimatta? Raportti PRO arkistoi automaattisesti hakemasi Luotettava Kumppani -raportit, joten niiden arkistointi ei enää ikinä unohdu. Voit siis nukkua yösi jatkossa rauhassa.

  2. Raportit eivät jää yrityksestäsi poistuneen työntekijän koneelle. Työntekijöillä on tapana vaihtaa työpaikkaa. Raportti PRO -palvelua käyttäessäsi työntekijäsi hakemat raportit eivät jää työntekijöidesi koneelle, vaan arkistoituvat yrityksesi raporttiarkistoon.
     
  3. Vahingon sattuessa hakemasi raportit ovat turvassa. Jos tiedot on tallennettu pelkästään tietokoneen kovalevylle ja kone menee rikki, menetät tallentamasi raportit. Raportti PRO:ta käyttämällä varmistat, että raportit ovat aina turvallisesti tallessa!

  4. Säästät työaikaasi, kun raportteja ei tarvitse tallentaa erikseen. Tilaajavastuulain mukaan selvityksiä tulee säilyttää vähintään kaksi vuotta sopimuksen päättymisen jälkeen. Älä kuitenkaan stressaa asiaa, vaan anna Raportti PRO:n arkistoida puolestasi!

  5. Raportti PRO -palvelussa oleviin raportteihin pääsevät käsiksi kaikki yrityksesi Yritystili-käyttäjät. Sinun ei siis tarvitse pyytää työkaveriasi etsimään oikeaa raporttia AVIn koputellessa ovea, vaan voit yritystilin käyttäjänä etsiä sen itse raporttiarkistosta.

+ 1 Yrityksesi arkistohuone pursuaa raportteja. Arkistoidaanko teillä raportit paperisina? Paperiarkiston kanssa vaarana on, että arkistoa siivotessa tärkeitä papereita, kuten raportteja, tuhotaan vahingossa. Raporttien etsiminen voi myös olla vaikeaa, eikä kannata unohtaa paperisten raporttien tulostamisen epäekologisuutta. Raportti PRO:n kanssa ei tarvitse huolehtia tulostuksesta, arkistoinnista ja raportin säilymisestä, sillä ladattu raportti arkistoituu automaattisesti ja on varmassa tallessa.

+ BONUS! Oletko suunnittelemassa tilausta alihankkijalta, mutta et tiedä vielä, keneltä tilaat? Yhteistyökumppania etsiessä tulee usein selattua useita potentiaalisia Luotettavia Kumppaneita, mutta raporttien arkistointi unohtuu. Tässäkin tilanteessa Raportti PRO on kätevä kumppani, sillä sen avulla kaikki avaamasi raportit arkistoituvat automaattisesti!

Raportti PRO:n avulla Luotettava Kumppani -raporttien arkistoiminen on siis enemmän kuin fiksua. Jos arkistoit sen avulla, ei sinun tarvitse harmitella koneen kosahtaessa tai paperiarkiston mennessä vahingossa silppuriin. Luotettava Kumppani -raporttien arkistoinnissa ei tarvitse nähdä ylimääräistä vaivaa, kun käytössä on Raportti PRO.

Haluatko lukea lisää Raportti PRO -palvelusta? Kurkkaa siinä tapauksessa tänne:

Tutustu Raportti PRO -palveluun


Lue lisää aiheesta