« takaisin

3 vinkkiä Valvoja-palvelun tehokkaaseen käyttöön

09.5.2016

paragraph.jpg

Valvoja-palvelu on kätevä työkalu tilaajavastuutietojen seurantaan ja raporttien arkistointiin. Palvelun tehokkaalla käytöllä yrityksesi säästää selvää rahaa ja aikaa. Samalla tilaajavastuulain velvoitteet tulevat hoidetuiksi kätevästi kuntoon. Älä siis jahkaile, vaan tarkista, että yrityksesi Valvoja on tehokkaassa käytössä!

  1. Lisää kaikki yhteistyökumppanisi seurantaan

Varmista, että olet lisännyt kaikki toimittajayritykset seurantaan. Jos seurattavia yrityksiä on paljon, voit jaotella palvelussa erillisiin työkohteisiin. Kun sinulla on kaikki yritykset Valvojassa, tilaajavastuutietojen seuranta ja raporttien arkistointi hoituu automaattisesti.

  1. Varmista, että kaikki yritykset ovat Luotettavia Kumppaneita

Saat parhaan hyödyn palvelusta, kun kaikki yhteistyökumppanisi ovat Luotettavia Kumppaneita. Jos yrityksen kohdalla lukee ”puuttuu”, voit lähettää palvelun kautta yritykselle kutsun liittyä Luotettavaksi Kumppaniksi.

  1. Pidä Valvojasi ajan tasalla

Päivitä työkohteesi yrityslistausta tarvittaessa, jotta sinulla on ajankohtaiset yritykset seurannassa. Muistathan, että raportteja ei voi hakea takautuvasti. Tilaajavastuutiedot on tarkistettava ennen sopimuksen tekoa.

Muista aina huolehtia, että valvonnassa olevien yrityslistojen vastuuhenkilöt ovat ajan tasalla. Ilmoitukset raporttien muutoksista lähtevät vain kohteeseen määritellyille vastuuhenkilöille. Jos esimerkiksi työntekijä vaihtaa työpaikkaa, muistathan päivittää tiedot myös Valvojaan, jotta ilmoitukset lähtevät aina oikeille henkilöille.

Jos kaipaat apua Valvojan käytössä tai haluat esimerkiksi järjestää palvelun käyttäjille koulutuksen, ota meihin yhteyttä! Järjestämme erilaisia koulutuksia Valvojan käytöstä. Tutustu koulutushinnastoomme täältä.


Lue lisää Valvojan hyödyistä:
Kymmenen mahtavaa syytä käyttää Valvojaa


Lue lisää aiheesta