Töihin
Vastuu Groupille?

Työyhteisössämme on hyvä fiilis ja vahva yhteenkuuluvuuden tunne. Pysymme työkavereina ja duuniperheenä toistemme rinnalla tukien niin haastavissa työtilanteissa kuin yksityiselämän iloissa ja suruissa. Meille kaikille yhteistä on halu kehittää ja kehittyä.


Content
VastuuGroup_JAETTUDATA_transparent

Vapautta ja itseohjautuvaa yrityskulttuuria

Vastuu Group koostuu innovaattoreista ja hyvän yhteistyön taitavista motivoituneista joukkuepelaajista. Olemme toiminnassamme avoimia, palveluhenkisiä ja käymme aktiivista dialogia niin asiakkaidemme kuin kumppaniemme kanssa.

Meillä työskennellään itseohjautuvassa, matalahierakkisessa ja vastuullisessa työyhteisössä, jossa kaikkia kohdellaan reilusti ja tasa-arvoisesti. Koska esimiehiä tai -naisia ei ole, on jokainen vastuussa omasta työpanoksestaan ja tekemistään päätöksistä. Arkeamme siivittää mukava ja rento meininki. Meillä saa käyttää työaikaa liikuntaan ja rentoutua vaikkapa pöytälätkän tai hierontatuolin parissa.

Yrityskulttuuriamme käsittelevät blogitekstimme löydät täältä.

Arvoina inhimillisyys, kunnioitus ja rohkeus

Rohkeutta ilmentää meillä tapa, jolla lähdemme uusiin juttuihin mukaan. Läheskään aina meillä ei ole speksit selvillä tai tiekartta valmiina. Vaatii myös rohkeutta puhaltaa pilliin ja nostaa lippu, kun joku menee pieleen. Työyhteisön vahvuuden yksi tärkeimmistä mittareista on se tapa, jolla se käsittelee vaikeita asioita, etenkin silloin luottamus on korvaamaton kumppani rohkeudelle.

Kunnioitus liittyy kokonaiseen ihmisyyteen ja erilaisuuden hyväksymiseen. Kunnioitus kollegan ammattitaitoa, ajankäyttöä ja kokonaista ihmisyyttä kohtaan kantaa mielestämme yli erimielisyyksien. Kunnioitusta osoitamme olemalla kiinnostunut toistemme elämistä.

Inhimillisyys on meillä arjen pieniä tekoja. Olemme taitavia kiittämään työkavereita aidosti ja vilpittömästi. Me kiitämme toisiamme usein. Juhlimme myös onnistumisia ja työkavereiden juhlapäiviä. Olemme inhimillisesti läsnä toistemme ilojen ja surujen kanssa.

Arvoistamme ainutlaatuisen tekee se tapa, jolla niistä muodostuu holistisesti yhdessä enemmän kuin osiensa summa. Yhdessä arvomme luovat pohjan luottamukselle, jolle perustuu niin päivittäinen tekemisemme yhdessä työkavereiden kanssa kuin koko liiketoimintamme.

Olemme sijoittuneet parhaimpien joukkoonn Great Place to Work – Suomen parhaat työpaikat -listauksessa vuosina 2020, 2019, 2018 ja 2016.

Tutustu yrityskulttuuriimme blogissamme